Wat iedereen kent als een 'kwajongensspeeltje' wordt, en niet alleen in Vlaanderen, wel degelijk als een competitiesport beoefend. Talloze knikkers worden er op de trainingsdagen weggeschoten in een veilige omgeving, om alles op punt te stellen om alzo goede resultaten te halen op de 'Superprestige'-wedstrijden. Maar deelname aan de wedstrijden is niet verplicht.   Er zijn ook leden die alleen op de trainingen schieten en de boel mee gezellig komen maken. Waarom je eigen kunnen eens niet uitproberen? Voel je je geroepen? Vindt onder "ONZE CLUBS" een vereniging in jouw buurt en ga eens langs. Elle clubs heeft ervaren leden die je de juiste manier aanleren.

 

Klik bovenaan een item aan en vind een veelvoud aan informatie terug over het katapultschieten in België en buiten de grenzen

Volgende wedstrijd

Openingswedstrijd

 in      Eindhout

04 oktober  2020

Kantine Speelterrein

Dennenoord

Smallestraat 4

2430 Eindhout

Aanvang 12.30 uur

!! Onder voorbehoud !!

Toegang enkel voor leden van de Vlaamse Katapultbond!!

 

 

 

*

*

Initiatie Katapultschieten op jouw evenement???

Altijd een geslaagde attractie . Zowel onze jeugd als de volwassenen kunnen hun hartje nog eens ophalen onder vakkundige begeleiding, met echte katapults. Een speciale installatie zorgt ervoor dat dit op een veilige manier zal gebeuren. Stuur een e-mail en vraag vrijblijvend informatie. (Maar wegens de alsmaar drukkere agenda's ; doe het tijdig)

*

*